Ieder jaar is weer een jaar waarin jij als ondernemer hopelijk succes zal boeken. De groei van het bedrijf en uiteraard het team speelt hierin een grote rol. Maar wanneer je het duidelijk wilt laten zien aan andere kan je haast niet om een online jaarverslag heen! Eenvoudig, duidelijk en uiteraard zeer snel gemaakt. Je kunt het zelfs nog aanvullen met leuke afbeeldingen en een muziekje wat rust creëert.

Het bladerbaar maken van een online jaarverslag

Wist jij dat wanneer mensen online iets aan het bekijken zijn dit ook als persoonlijk willen ervaren? Denk hierbij aan het bladerbaar hebben van bijvoorbeeld een magazine. De ervaring hierin en het lezen hoe dat het is opgemaakt is erg belangrijk. Daarvoor wordt er ook aangeraden dat wanneer je een online jaarverslag wilt hebben dit ook bladerbaar te maken.

Nu is het logisch dat je hier wellicht niet de kennis over beschikt of wellicht de tijd ervoor hebt. Kies er dan voor om dit over te laten aan een specialist! Vaak maken zij het al mogelijk dat je binnen één dag (ja, echt waar!) al jouw gevraagde bestelling in ontvangst kan nemen.

Er zit geen maximum qua pagina’s aan verbonden hoe dat je het wilt hebben. Wel is het zo dat een PDF document maximaal 1500 MB mag zijn voor een goede werking. Overigens kan je het document wat je terug krijgt ook direct op jouw website lanceren. Snelheid, perfectie en niet te vergeten de service maakt het waar dat jouw online jaarverslag snel is ontworpen.

Related Post