Bij het organiseren van een evenement komen veel dingen kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stevige vloer? Het is vervelend als je een mooi terrein hebt gevonden, maar de grond niet gelijk is. Als het bijvoorbeeld gaat regenen, zal het een grote modderpoel worden. Dat is natuurlijk niet fijn voor de bezoekers. Bij Naber Plastics kun je verschillende vloersystemen huren. Deze zijn op verschillende ondergronden te bevestigen. Denk aan stadions, manegebakken, aanvoerwegen, parkeerplaatsen of sportvelden. Op elke ondergrond is het dus mogelijk om een vloersysteem te plaatsen. Op deze manier zal niemand vieze voeten krijgen en ziet het evenemententerrein er direct een stuk professioneler en verzorgder uit.

Kunststof vloeren

De vloersystemen van Naber Plastics zijn allemaal gemaakt van kunststof. Een voordeel van deze vloeren is dat ze allemaal voorzien zijn van een antislip laag. Zo voorkom je dat mensen uitglijden of de vloer niet goed blijft liggen. Een tweede voordeel van kunststof vloeren is dat zij de ondergrond niet zullen beschadigen. Het is namelijk een relatief licht en zacht materiaal. Alle vloeren worden bovendien van gerecycled materiaal gemaakt.

Soorten vloeren

Er zijn vier vloeren waar je uit kunt kiezen. Dit zijn de Pro-Max, de Pro-Track, de Profloor en de Geogrid. Heb je een vloer nodig voor een bouwterrein? Dan is de Pro-Max aan te raden. Deze vloer is namelijk erg zwaar en kan dus ook zware kranen en voertuigen dragen. Moet de vloer vooral lichte voertuigen dragen? Kies dan voor de Pro-Track.

Related Post